Jdi na obsah Jdi na menu
 


Začni, kde jsi. Použij, co máš. Dělej, co dokážeš.

Často si přejeme mít více prostředků, více času nebo více talentu k tomu, abychom dosáhli svých cílů. Avšak myšlenka "Začni, kde jsi. Použij, co máš. Dělej, co dokážeš." nás učí, že klíčem k úspěchu není mít všechno, co potřebujeme, ale umět využít to, co už máme.

Začátky mohou být těžké a může se zdát, že nemáme dostatek zdrojů nebo schopností. Ale pokud se rozhodneme začít tam, kde jsme právě teď, můžeme najít cestu k úspěchu. Zaměřením pozornosti na to, co skutečně máme k dispozici nyní si můžeme otevřít dveře k novým příležitostem a možnostem. 

Mnohokrát se ukázalo, že lidé, kteří začali s omezenými zdroji, dosáhli velkých výsledků prostřednictvím  práce, nasazení, víry a kreativity.

zacni--kde-jsi2---mockup-canvas1.png

Je důležité se nenechat omezovat svými nedostatky, ale soustředit se na to, co skutečně umíme a co můžeme udělat právě teď. Pokud začneme tím, co máme, a děláme to, co dokážeme, můžeme se postupně posouvat k vyšším cílům a úspěchům.

Tento přístup nás učí být kreativní, flexibilní a nalézat řešení pro překážky, které se nám mohou objevit na cestě. Místo toho, abychom se soustředili na to, co nemáme, můžeme se soustředit na to, co máme, a využívat to k tomu, abychom postupně dosahovali svých cílů a snů.

Tuto krásnou myšlenku najdete i v podobě plakátu nebo obrazu na plátně na FeelHappy.cz :)